POUČNO: Priča o ženi koja je imala odraslog pitona, zmiju koju je mnogo voljela

Ovo je priča jedne žene koja je imala odraslog pitona, zmiju koju je mnogo voljela..

Ta njena zmija od 4 metara je odjednom jednostavno prestala jesti. Nakon nekoliko tjedana pokušavanja njene zabrinute gazdarice da je nahrani, nudeći joj sve živo što jedna zmija može poželjeti da zadavi i pojede, očajna žena ju je odnijela veterinaru..

Loading..

Saslušavši cijelu priču i muku gazdarice, veterinar ju je upitao: “Da li vaša zmija spava s vama noću, obmotava se oko vas ili dogmiže jako blizu te se raširi cijelom svojom dužinom?”

Žena je iznenađeno sa mnogo nade odgovorila: “Da! Da ! Ona to radi svakodnevno i to me čini tako tužnom, jer vidim da nešto traži od mene, a ja joj ne mogu pomoći da se osjeća bolje.”

Loading..

Veterinar je zabrinutim tonom u dahu odgovorio: “Gospođo, vaš piton nije bolestan, on se priprema da vas pojede. On je, svaki put, gmižući i “grleći” vas, obmotavajući se oko vašeg tijela, gledao vašu veličinu kako bi odmjerio koliko ste velik obrok i koliki on mora biti prije napada.. I da, ne jede, kako bi imao dovoljno mjesta da vas lakše svari kada vas udavi i proguta..

Pouka i poruka priče je: Moraš prepoznati zmije oko sebe i njihovu istinsku namjeru!! Samo zato što je netko u vašoj blizini, “grli” vas često i ljubi, ne znači i da su njegove namjere dobre..

Izvor (novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *