POUČNO: Priča o ženi koja je imala odraslog pitona, zmiju koju je mnogo voljela

Ovo je priča jedne žene koja je imala odraslog pitona, zmiju koju je mnogo voljela..

Loading..

Ta njena zmija od 4 metara je odjednom jednostavno prestala jesti. Nakon nekoliko tjedana pokušavanja njene zabrinute gazdarice da je nahrani, nudeći joj sve živo što jedna zmija može poželjeti da zadavi i pojede, očajna žena ju je odnijela veterinaru..

Saslušavši cijelu priču i muku gazdarice, veterinar ju je upitao: “Da li vaša zmija spava s vama noću, obmotava se oko vas ili dogmiže jako blizu te se raširi cijelom svojom dužinom?”

Žena je iznenađeno sa mnogo nade odgovorila: “Da! Da ! Ona to radi svakodnevno i to me čini tako tužnom, jer vidim da nešto traži od mene, a ja joj ne mogu pomoći da se osjeća bolje.”

Loading..

Veterinar je zabrinutim tonom u dahu odgovorio: “Gospođo, vaš piton nije bolestan, on se priprema da vas pojede. On je, svaki put, gmižući i “grleći” vas, obmotavajući se oko vašeg tijela, gledao vašu veličinu kako bi odmjerio koliko ste velik obrok i koliki on mora biti prije napada.. I da, ne jede, kako bi imao dovoljno mjesta da vas lakše svari kada vas udavi i proguta..

Pouka i poruka priče je: Moraš prepoznati zmije oko sebe i njihovu istinsku namjeru!! Samo zato što je netko u vašoj blizini, “grli” vas često i ljubi, ne znači i da su njegove namjere dobre..

Izvor (novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *