OTAC DARKA LAZIĆA SJEDIO U PRVOM REDU NA KONCERTU: Kamere su ga snimile i pogledajte NJEGOVO LICE, svi su u š0ku!

Pjevač Darko Lazić sinoć je održao koncert u Sava centru, a pored bivše supruge koja je sjedela u prvom redu sa njihovom kćerkom Lorenom i vjerenice Marine Gagić, na koncertu je bio i njegov otac Milan.

Loading..

Naime, Milan Lazić bio je sinovljevom koncertu, te je sjedio u pozadini, tačnije u šestom redu, i pomno slušao nastup svog nasljednika.

Darko i njegov otac Milan naročito su bliski, te je Milan sve vrijeme bio uz Darka tokom saobraćajne nesreće koju je pjevač doživio ranije ove godine.

On ga je u mnogobrojnim intervjuima koje je dao za medije podržao, te bodrio u životnim odlukama koje je pjevač donosio.

Da su njih dvojica jako bliski, te da Darku porodica naročito znači, svjedoči i činjenica da se nedavno uselio i u svoju novu kuću u Brestaču, koju je kupio odmah pored porodične kuće svojih roditelja.

Loading..

Darko je inače tokom koncerta na binu izveo svoju nasljednicu Lorenu, te je uslijedio prilično emotivan trenutak, te Sevićeva u tom trenutku nije mogla da zadrži suze, što nije prošlo neopaženo.

Izvor: Blic/ Foto : RAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *