(VIDEO) Niko nije znao zbog čega su mlada i mladoženja u bolnici, ali onda su pokazali prstom prema sobi i svi su zaplakali!

Lisa i Robert planirali su svoje vjenčanje iz snova sa puno gostiju, hrane, pjesme i plesa. Ali njihovi planovi su iznenadno promijenjeni.

Par se odlučio održati vjenčanje u bolnici kako bi Lisin prvi ples bio poseban onako kako ga je zamišljala.

Nakon što su donijeli odluku da se vjenčaju, Lisa Wilson i Robert Pantoja planirali su veliko vjenčanje.

Ali jednog dana mlada više nije bila zainteresovana za bilo kakve velike planove.

Odlučila je da vjenčanje neće održati u velikoj sali kao što su zamišljali, također nije više željela ni veliki broj gostiju.

Umjesto toga željela je da vjenčanje bude značajno za njenu i Robertovu porodicu, posebno za njenog tatu.

Lisin otac je hos****iziran zbog raka. A vjenčanje bez njenog oca bila je zadnja stvar koju je ona željela. Nakon svega on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi biciklo i podržavao kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje vjenčanju i onda je došla do ideje koja bi riješila sve.

Lisa i Robert će se vjenčati u bolnici u kojoj je smješten njen otac.

Lisa nije mogla zamisliti svoje vjenčanje bez njega, tako da su ona i Robert svoje zavjete razmijenili u bolničkoj sobi njenog oca. I poslije toga zaplesali su zajedno njen prvi ples.

Loading..

„Rekla sam mu, tata želim imati svoj prvi ples sa tobom“, rekao mi je: „ Ali ja ne mogu plesati“ na što sam mu odgovorila „ I ne moraš, plesati ćemo rukama.“ Izjavila je Lisa za CBS.
Gledajući ove slike nemoguće je suzdržati suze. Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelijep i ispunjen ljubavlju.

Loading..

Ovo su situacije koje obitelji čine tako predivnim. Pogledajte prelijepo vjenčanje Lise i Roberta u videu ispod.

Loading..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *