Velika ispovest Davidove majke: Zašto je Aleksandra stvarno napustila njenu kuću, ko je kriv za raskid i šta će prvo reći sinu kad izađe iz Zadruge (VIDEO)

 Nebitno je ko će njemu biti devojka, to je trebalo da uradi na neki drugačiji način jer je, pre svega, mene stavio u neku mat poziciju – kaže Biljana Dragojević za Telegraf.rs

Nakon što se Aleksandra Subotić iz Novog Sada vratila u porodičnu kuću u Kaluđericu, majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, stala je pred naše kamere i za Telegraf.rs otkrila da Aleksandru iz Davidove porodične kuće nije izbacio Predrag Opačić poznatiji kao Mungos, već je to bio dogovor između nje i Subotićeve.

– Nije tačno, nije Mungos izbacio Aleksandru! Poznato je da se Mungos i ja ne slažemo u nekim stvarima… On ima neke svoje stavove, ja imam svoje i zato mi ne komuniciramo što se tiče rijalitija, jer se uvek posvađamo. To je dogovor između Aleksandre i mene, gde smo pod nekim pritiskom Davida u programu, što ja osuđujem najstrašnije – počinje priču Davidova majka i dodaje:

– To što je on uradio meni se ne dopada, nisam se nadala da će on to tako uraditi. Nebitno je ko će njemu biti devojka, to je trebalo da uradi na neki drugačiji način, jer je, pre svega, mene stavio u neku mat poziciju. Ja nisam osoba koja bi otvorila vrata i rekla Aleksandri da izađe napolje, to nikada ne bih uradila. Ona i ja imamo korektan odnos i čuće se šta će dalje biti. Mi smo došle do tog nekog zaključka i dogovora šta da uradimo, šta je najbolje.

Biljana Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Biljana ne krije da nema lepo mišljenje o Davidovoj sadašnjoj devojci Ani Korać i da zbog njenih reči često pobesni.

– Nemam lepo mišljenje o Ani, a pogotovo mi para uši njena rečenica: “Šta će ona u tvojoj kući, kao da smo nas troje u vezi?”. Pa, izvini, devojko, ko je u čiju vezu upao?! Ti u Davidovu i Aleksandrinu, ili Aleksandra u vašu? To mi je toliko iritantno da eksplodiram kada se setim. Ne dopada mi se, ali to je njegov izbor, on će uraditi ono šta on hoće, ja nisam neko ko će njemu birati – kaže Biljana koja se tokom Aleksandrinog boravka u Zadruzi brinula o njenoj ćerki Magdaleni za koju se u tom periodu vezala, pa joj razdvojenost sa devojčicom teško pada.

– Magdalena je jako slatka i dobra devojčica. Prazni su mi dani sada, ja se nadam da to neće tako dugo trajati. Nismo je ispisali iz vrtića, napravili smo neku pauzu da vidimo šta će biti dalje. Ona je rekla da ide u Kaluđericu, pet dana da će biti. Upravo sada rade neko porodično stablo u vrtiću i ona crta mamu, dedu, i mene je negde uglavila… – objašnjava Biljana.

Ana Korać, David Dragojević i Aleksandra Subotić/ Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: TV Pink, Youtube/Zadruga Official

Davidova majka smatra da je upravo Ljuba Pantović imala cilj da razdvoji Dragojevića i Aleksandru, i da ne razume komunikaciju svog sina sa bodibilderkom.

 Ljuba je za mene mnogo pokvarena žena i ja ne shvatam Davida, da ima neku komunikaciju sa njom. Kad je on bio u emisiji “Amidži šou” sat vremena je pričala o meni, o njemu, i uopšte blatila i iznosila stvari koje nemaju veze sa mozgom. Ne mogu da shvatim da David priča sa njom, kad zna šta je ona pričala i napolju. Ona je ušla sa ciljem da razdvoji Davida i Aleksandru, a David to nije smeo da dozvoli. Ljuba je ta koja svom detetu ne želi dobro! – rekla je Davidova majka koja bi, da je u prilici, sina izgrdila zbog dešavanja u Zadruzi.

Biljana Dragojević/ Foto: Nikola Tomić

– Ja bih toliko toga njemu rekla, prvo bih ga strašno izgrdila zbog nekih stvari koje je uradio. Mene je stavio u najveći problem. On što priča da se njihova veza ljuljala napolju… Zašto si prijavio Magdalenu i Aleksandru na adresu pre ulaska u Zadrugu? Zašto si dozvolio da se dete upiše u vrtić, da ga ja vodim, da se ja vežem za dete? I onda, jednog momenta kad ti kažu Mića, Miki i Ana da izbaciš Aleksandru i dete iz kuće, šta? Je l’ treba on da uzme čarobni štapić, a ja da otvorim vrata i kažem da izađe?! Ja to ne mogu! Prvo ću ga nagrditi zbog toga najstrašnije – zaključila je Davidova majka.

Izvor (telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *