ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Pevačica je do ušiju zaljubljena u ovog biznismena, a kad Rasta čuje šta on misli o njemu, PUĆI ĆE OD MUKE

 

Ana Nikolić ima novog dečka. Posle burnog razvoda od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima devojčicu, Nikolićeva je odlučila da krene dalje i obnovila je romansu sa bivšim dečkom, poznatim beogradskim biznismenom.

 

Nikolićeva je pre više od deset godina bila u ozbiljnoj vezi, a za oboje je neverovatna činjenica da su se ponovo zaljubili.

 

Kako kaže izvor, Ana i biznismen se pre desetak godina nisu razdvajali jedno od drugog, izlazili su, putovali, zezali se i uživali. Navodno, koliko god da je uživala u toj vezi, Ana tada nije bila spremna za korak dalje i nije želela da mu rodi dete iako je on to želeo.

FOTO: SONJA SPASIĆ

“Odluka da obnove vezu šokirala je sve koji ih poznajemo i sa njima se družimo. Za tih deset godina se toliko toga desilo, a oni su odjednom otkrili da su zajedno i sada se ponašaju kao da se nikad nisu razdvajali. On je toliko zaljubljen i srećan što je ponovo osvojio Anu, da ne vidi ništa osim nje. Poverio mi je da mu je teško što su joj ljubav i brak sa jednim „picopevcem“, kako je nazvao Rastu, uništili izgled i život”, priča izvor, koji je dodao da sve što želi jeste da Anu vrati na stari put slave i da bude srećna.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Izvor Kurir.rs/Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *